Til hovedinnhold
kjøtt

Nasi Goreng

Nasi Goreng er en asiatisk rett med kjøtt eller kylling og grønnsaker som wokes i pannen og toppes med stekt egg. Reker gjør litt ekstra ut av det hele.

Nasi Goreng

20min / 4t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400glangkornet ris

2ssvegetabilsk olje

4stkegg

1stkløk

3stkgrønne chili

2feddhvitløk

2stkpurre

2tsmalt koriander

2tsmalt spisskummen

500gkyllingfilet (i strimler)

300gferske reker (med skall)

6sssøt soyasaus (kecap manis)

Fremgangsmetode

Kok opp risen og la den stå kaldt i ca. 4 timer.
Lag omelett av eggene, kutt i strimler og legg det til siden.
Stek løk, purre, hvitløk og chili i en stekepanne eller wok til løken er myk.
Tilsett koriander og spisskummen.
Tilsett kylling og reker i grønnsakene og rør rundt til det er godt blandet og la det koke.
Tilsett ris, soyasaus og omelettbitene og kok i 5 minutter.
Dekorer med purre og server varmt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn