10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkkjøttpølser
1 ssolivenolje
1 stkrødløk
2 stkpaprika
1 sssmør
2 bokserhermetiske cherrytomater
en fjerdedel tschilipulver
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Del 1 pk kjøttpølser i biter og stek gylne i 1 ss olivenolje, ca. 4 minutter. Legg over på en tallerken.
Del 1 rødløk og 2 paprika i strimler og fres i 1 ss smør i en gryte til det er mykt, ca. 2 minutter.
Ha i 2 bokser med hermetiserte cherrytomater og kok opp. Ha i stekte pølsebiter og krydre med chilipulver, salt og pepper.
Tips!
Server gjerne med en klatt creme fraiche, og godt brød til. Bland gjerne inn ferdig kokte pastaskruer i gryta.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆