spekemat
Spekeskinke med dadler
Surr dadler med spekeskinke og stek dem i ovnen til skinken begynner å bli litt sprø, en perfekt kombo av søtt og salt!
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
8 stkdadler
8 skiverspekeskinke
Dipsaus:
4 sssoyasaus
4 ssriseddik
4 sssukker
4 sslime
2 ssgulrot (finhakket)
2 sssjalottløk (finhakket)
2 cmingefær
en halv stkrød chili (finhakket)
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C.
Lag et snitt i dadlene og fjern steinene. Surr en skive spekeskinke rundt hver daddel og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Stek dadlene i ovnene i ca. 10 minutter til spekeskinken er litt sprø.
Bland ingrediensene til sausen og server ved siden av.
Topp evt. med friske urter som koriander, basilikum eller persille
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆