svinekjøtt
Juleskinke i lompe
Samle venner og familie til julebrunsj, og server juleskinke, lefser, sennep og epleskiver som en deilig wrap, eller enkel tapas!
10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 skiverJuleskinke
4 stklomper (eller lefser, avlange)
1 dæsjgrov sennep
1 posebabyspinat
1 stkeple
1 stkgranateple (frøene)
Fremgangsmetode
Smør et tynt lag med grov sennep over hele lompa. Fordel juleskinke og babyspinat på halvparten.
Skjær eplet i strimler. Topp med eplestrimler og frø fra granateplet før du ruller lompa sammen.
Skjær i to eller flere biter, og servér med en tannpirker gjennom så gjestene enkelt kan forsyne seg.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆