svinekjøtt
Pytt i panne
Tenk på miljøet, reduser matsvinnet og lag en deilig pytt i panne av restemat fra kjøleskapet!
30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
2 stkkarbonader
2 stkpølser
1 skiverøkt skinke
8 skiverspekepølse
4 stkpoteter
2 stkgulrøtter
1 håndfullblomkål
1 håndfullbrokkoli
1 stkrødløk
2 feddhvitløk
1 stkrød paprika
2 stkegg
2 sssmør til steking
1 klypefersk timian
Fremgangsmetode
Smelt 1 ss smør i en stekepanne. Kutt karbonader, pølse og skinke i biter. Ha kjøttet stekepannen sammen med spekepølsen og brun disse.
Når kjøttet er ferdig stekt, legger du det i en ildfast form og holder dett varmt i stekeovnen til senere.
Skrell gulrøttene og vask potetene. Kutt begge deler i småbiter.
Smelt resten av smøret og tilsett gulrøtter og poteter. Stek til de begynner å bli møre.
Kutt løk og hvitløk i småbiter, og tilsett disse sammen med biter av brokkoli, blomkål og paprika.
Når alle grønnsakene er møre, blander du inn kjøttbitene og steker to egg i en annen stekepanne.
Legg eggene på toppen, dryss finhakket timian over og server med brød!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆