Til hovedinnhold
svinekjøtt

Pytt i panne

Tenk på miljøet, reduser matsvinnet og lag en deilig pytt i panne av restemat fra kjøleskapet!

Pytt i panne med forskjellige grønnsaker, pølser, karbonader og spekepølser. Servert i stekepanne med to stekte egg og fersk timian på toppen. Står på middagsbord med et fat brødskiver ved siden av.

30min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

2stkkarbonader

2stkpølser

1skiverøkt skinke

8skiverspekepølse

4stkpoteter

2stkgulrøtter

1håndfullblomkål

1håndfullbrokkoli

1stkrødløk

2feddhvitløk

1stkrød paprika

2stkegg

2sssmør til steking

1klypefersk timian

Fremgangsmetode

Smelt 1 ss smør i en stekepanne. Kutt karbonader, pølse og skinke i biter. Ha kjøttet stekepannen sammen med spekepølsen og brun disse.
Når kjøttet er ferdig stekt, legger du det i en ildfast form og holder dett varmt i stekeovnen til senere.
Skrell gulrøttene og vask potetene. Kutt begge deler i småbiter.
Smelt resten av smøret og tilsett gulrøtter og poteter. Stek til de begynner å bli møre.
Kutt løk og hvitløk i småbiter, og tilsett disse sammen med biter av brokkoli, blomkål og paprika.
Når alle grønnsakene er møre, blander du inn kjøttbitene og steker to egg i en annen stekepanne.
Legg eggene på toppen, dryss finhakket timian over og server med brød!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit