svinekjøtt
Sommerkoteletter i kremet curry
Sommerkoteletter er ikke bare perfekte til grillen, de er også kjempegode i gryte!
1t / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stksommerkoteletter
7 stksmå løk
1 pksjampinjong
2 stkfedd hvitløk
1 stkchili (rød)
2 sscurry paste (rød, garam masala eller tørket karri)
3 dlkokosmelk
1 stklime
1 tssalt
Fremgangsmetode
Bruk en gaffel og stikk mange hull gjennom hver kotelett, da blir de raskere gjennomstekt. Ha på salt og pepper.
Bruk en varm grill eller panne og stek kotelettene, sopp, hvitløk, chili og løk gylne. Bruk ei gryte og fres krydderet i litt olje.
Tilsett koteletter og grønnsaker. Hell over kokosmelk. La putre under lokk til kjøttet er mørt og slipper beinet, ca. 1 time.
Smak til med lime og salt.
Tips!
Servér gjerne med grønne bønner, sukkererter, chutney og raita!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆