Til hovedinnhold
svinekjøtt

Sommerkoteletter i kremet curry

Sommerkoteletter er ikke bare perfekte til grillen, de er også kjempegode i gryte!

Sommerkotelett i kremet curry, servert i hvit dyp panne med grønne bønner og sukkererter på toppen. Fersk ingefær, og små skåler med chutney og raita i bakgrunnen.

1t / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stksommerkoteletter

7stksmå løk

1pksjampinjong

2stkfedd hvitløk

1stkchili (rød)

2sscurry paste (rød, garam masala eller tørket karri)

3dlkokosmelk

1stklime

1tssalt

Fremgangsmetode

Bruk en gaffel og stikk mange hull gjennom hver kotelett, da blir de raskere gjennomstekt. Ha på salt og pepper.
Bruk en varm grill eller panne og stek kotelettene, sopp, hvitløk, chili og løk gylne. Bruk ei gryte og fres krydderet i litt olje.
Tilsett koteletter og grønnsaker. Hell over kokosmelk. La putre under lokk til kjøttet er mørt og slipper beinet, ca. 1 time.
Smak til med lime og salt.

Tips!

Servér gjerne med grønne bønner, sukkererter, chutney og raita!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit