Til hovedinnhold
svinekjøtt

Svinekjøtt med rød curry og kokosmelk

Wok er raskt å lage, og grønnsakene blir herlig sprø og friske. Fres strimlet svinekjøtt og vend løk og grønnsaker i kokosmelk og litt spicy rød currysaus, så har du en rask og god middag!

Svinekjøtt med rød curry og kokosmelk servert i en skål med røde spisepinner og en limebåt, i bakgrunnen er det en stor skål med ris

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop strimlet svinekjøtt, 350 g

2poseboil in bag Coop Jasminris

1stkgul løk

1feddhvitløk

1glassrød currypaste

1bokskokosmelk

2stkvårløk

1pkCoop wokmiks

1stklime

Litt Extra:

1stkFinhakket chili

1klypefrisk koriander

Fremgangsmetode

Brun kjøttet i varm stekepanne.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Skrell og hakk løk og hvitløk.
Fres det i en gryte til løken er litt myk, 4-5 minutter.
Ha i currypaste og fres videre i 3-4 minutter.
Tilsett kokosmelk og 1/2 dl vann og kok opp.
Ha i kjøttet, finsnittet vårløk og wokmiks og la det koke i 2-3 minutter.
Smak til med limesaft, salt og pepper.

Litt Extra

Finhakket chili og frisk koriander

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit