Til hovedinnhold
svinekjøtt

Svinekoteletter med potetmos og brokkoli

Stek gylne svinekoteletter og server dem med luftig potetstappe og nykokt brokkoli, så har du en kjapp og deilig middag!

Svinekoteletter med potetmos og brokkoli servert på en hvit tallerken med rød kant, ligger på et rødt og hvitt rutete håndkle på hvitt middagsbord.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkCoop svinekoteletter uten bein á 400 g (1-2pk for 4 pers.)

1pkCoop potetmos 500 g

1stkbrokkoli

2stkgule løk

Litt Extra:

1stkEnkel brun saus

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader.
Stek kotelettene 2 minutter på hver side og stek dem ferdige i ovnen i ca. 5-6 minutter.
Varm potetmosen etter anvisning på pakken.
Skjær løk og brokkoli i biter, og kok begge deler i lettsaltet vann i 3-4 minutter.

Litt Extra

Enkel brun saus.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit