Til hovedinnhold
svinekjøtt

«The Render Rib» – med Grill Perfekt baby back ribs

Vi utfordret Render til å utvikle en rett med et Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens, og sånn ble «The Render rib» født. En saftig, kjøttfull og «McRib»-inspirert burgersandwich.

The Render Rib med Grill Perfekt baby back ribs servert i ciabatta i burgerkurv i en vinduskarm. Liten skål med dip ved siden av i kurven.

25min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Middels

Ingredienser

2 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop Grill Perfekt Baby Back Ribs

2stklyse rundstykker

50gsmør

1stkløk

12skiversylteagurk

BBQ saus (Se oppskrift)

60gmajones

BBQ-saus:

133gbrunt sukker

245gketchup

10gsalt

2gsort pepper

45gmørk sirup

60geplesidereddik

3ghvitløkspulver

4gpaprikapulver

1gcayennepepper (pulver)

15gWorcestershire saus

Fremgangsmetode

Forvarm airfryeren, ovnen eller grillen til 170°C.
Legg bakepapir på aluminiumsfolie, og pakk kjøttet stramt inn med beinsiden opp. Stek i 30-45 minutter, avhengig av tykkelsen på kjøttet. Avkjøl i 15-20 minutter.
Tørk væsken av sylteagurkene, skjær løk i ringer og stek på høy varme til de får en fin grillskorpe.
Når ribben er avkjølt, fjern forsiktig alle beinene.
Snu ribben rundt og pensle med BBQ-saus. Stek i 5 minutter på 200°C
Ta ut ribben og pensle den en gang til med BBQ-saus mens den er varm.
Skjær rundstykket i to, ta smør på begge sider og stek. Smør så med majones og legg alle ingrediensene på.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit