svinekjøtt
«The Render Rib» – med Grill Perfekt baby back ribs
Vi utfordret Render til å utvikle en rett med et Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens, og sånn ble «The Render rib» født. En saftig, kjøttfull og «McRib»-inspirert burgersandwich.
25min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
2 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Grill Perfekt Baby Back Ribs
2 stklyse rundstykker
50 gsmør
1 stkløk
12 skiversylteagurk
BBQ saus (Se oppskrift)
60 gmajones
BBQ-saus:
133 gbrunt sukker
245 gketchup
10 gsalt
2 gsort pepper
45 gmørk sirup
60 geplesidereddik
3 ghvitløkspulver
4 gpaprikapulver
1 gcayennepepper (pulver)
15 gWorcestershire saus
Fremgangsmetode
Forvarm airfryeren, ovnen eller grillen til 170°C.
Legg bakepapir på aluminiumsfolie, og pakk kjøttet stramt inn med beinsiden opp. Stek i 30-45 minutter, avhengig av tykkelsen på kjøttet. Avkjøl i 15-20 minutter.
Tørk væsken av sylteagurkene, skjær løk i ringer og stek på høy varme til de får en fin grillskorpe.
Når ribben er avkjølt, fjern forsiktig alle beinene.
Snu ribben rundt og pensle med BBQ-saus. Stek i 5 minutter på 200°C
Ta ut ribben og pensle den en gang til med BBQ-saus mens den er varm.
Skjær rundstykket i to, ta smør på begge sider og stek. Smør så med majones og legg alle ingrediensene på.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆