svinekjøtt
Wok med svinefilet og chili
Denne sprø og spicy woken vil få deg til å drømme om Thailand fra første munnfull. Har du ikke tid til å kutte grønnsakene selv, trenger du ikke ha dårlig samvittighet for å velge frossengrønnsaker.
12min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
400 gsvinefilet
2 ssolje til steking
2 stkgulrøtter
1 stkgrønn paprika
1 pkaspargesbønner
en halv posefrosne erter
3 stkvårløk
en halv stksquash
Woksaus:
3 sssoyasaus
2 ssøsterssaus
1 stklime
en halv stkchili
1 pottefersk koriander
Fremgangsmetode
Strimle kjøttet og skjær grønnsakene i biter.
Stek kjøttet, ta det ut av pannen og la det hvile mens du woker grønnsakene.
Ha i kjøttet sammen med grønnsakene igjen, hell over woksausen og la det surre i et par minutter.
Dryss over koriander rett før servering. Server om ønskelig med ris.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆