vegansk
Tabbouleh med granateple og persille
En super salat med couscous, granateple og masse friske urter. Spis den for seg selv, eller som tilbehør til grillmat, kjøtt og fisk.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 dlcouscous
1 stkgranateple
1 stkagurk
4 stktomater
1 dlpersille (hakket)
1 dlmynte (hakket)
1 stksitron (saften)
1 ssolivenolje
salt
pepper
Fremgangsmetode
Kok couscous etter anvisning på pakken. Rens granateplet (gjerne i en bolle med vann). Skjær agurk og tomater i små biter og bland det sammen.
Hakk persille og mynte, og bland alt med sitronsaft, olje, salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆