vegetar

Enkel moussaka med grønnsaker og vegetardeig

Lag moussaka med poteter, aubergin og vegetardeig i ildfast form. Topp med revet ost som smelter i ovnen, og du har en lettvint og god vegetarmiddag.

Enkel moussaka med grønnsaker og vegetardeig servert i en dyp hvit skål med en gaffel på høyre side og et glass vann i bakgrunnen

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkHälsans Kök Sojafarse, 300 g

1stkaubergine

4stkpoteter

1bokshakkede tomater

1pkrevet cheddar

Litt Extra:

1pkHvitløksbagetter (om ønskelig)

1klypeFinsnittet vårløk (om ønskelig)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Skjær aubergin og poteter i små terninger og stek dem i pannen i 5-6 minutter. Fordel grønnsakene i en ildfast form og bak dem i ovnen mens du forbereder resten.
Stek vegetardeigen gyllen i en stekepanne.
Tilsett hakkede tomater og la det småkoke i 5 minutter.
Fordel vegetardeigen på toppen av grønnsakene og topp med revet cheddar.
Stek formen videre i ovnen i 15 minutter.

Litt Extra

Hvitløksbaguetter.
Topp med finsnittet vårløk

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit