vegetar
Enkel vegetar pytt i panne
Pølser er digg, og vegetarpølser er helt knall. Med ferdigkuttede rotgrønnsaker, tomater og spinat, lager du kjapt en sunn pytt i panne.
8min / 7min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkNaturli´ green dogs
1 pkCoop rustikke rotgrønnsaker
1 pkCoop hakkede tomater med basilikum og oregano
1 pkbaby spinat
Litt Extra:
Speilegg
hakket frisk persille
Fremgangsmetode
Del pølsene i ca. 1 cm store biter.
Stek dem i pannen på middels varme i ca. 4 minutter. Sett dem til side.
Stek rotgrønnsakene i pannen på høy temperatur til de er gylne og gjennomvarme, ca. 7-8 minutter.
Tilsett pølser, hakkede tomater og spinat.
Smak til med salt og pepper.
Litt Extra
Speilegg
Hakket frisk persille
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆