vegetar
Saftige lunsjkaker med blomkål og erter
Disse lunsjkakene med blomkål og erter er så saftige og gode at de kan spises både til lunsj og middag.
20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 og en halv dltørr quinoa
en halv stkgul løk
2 feddhvitløk
250 gblomkål
1 dlbrødsmuler (fra innmaten på et fint brød)
1 dlselskapserter
1 stkegg
1 dlrevet ost
2 tsmalt spisskummen
2 tssalt
1 tskvernet pepper
1 dlspeltmel
2 ssnøytral olje til steking
Fremgangsmetode
Skyll quinoaen godt før du koker etter anvisning på pakken. Dette tar ca 10 minutter.
Skjær løk, hvitløk og blomkål grovt. Ha det over i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør det til små biter.
Gjør det samme med innmaten på brødet.
Ha quinoa i en bolle og bland inn grønnsakene, erter, egg, brødsmuler, ost og krydder. Bland inn melet. Bruk gjerne hendene.
Rull deigen til små kaker. Stek dem i nøytral olje til de er sprø og gylne.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆