Til hovedinnhold
vegetar

Saftige lunsjkaker med blomkål og erter

Disse lunsjkakene med blomkål og erter er så saftige og gode at de kan spises både til lunsj og middag.

lunsjkaker-med-blomkal-tett-pa.jpg

20min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1 og en halvdltørr quinoa

en halvstkgul løk

2feddhvitløk

250gblomkål

1dlbrødsmuler (fra innmaten på et fint brød)

1dlselskapserter

1stkegg

1dlrevet ost

2tsmalt spisskummen

2tssalt

1tskvernet pepper

1dlspeltmel

2ssnøytral olje til steking

Fremgangsmetode

Skyll quinoaen godt før du koker etter anvisning på pakken. Dette tar ca 10 minutter.
Skjær løk, hvitløk og blomkål grovt. Ha det over i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør det til små biter.
Gjør det samme med innmaten på brødet.
Ha quinoa i en bolle og bland inn grønnsakene, erter, egg, brødsmuler, ost og krydder. Bland inn melet. Bruk gjerne hendene.
Rull deigen til små kaker. Stek dem i nøytral olje til de er sprø og gylne.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit