Til hovedinnhold
vegetar

Vegansk biff med ovnsbakte poteter og grønnsaker

Stek en mør og saftig vegansk biff i pannen og server den med deilige, ovnsbakte potetbåter, grønnsaker og gyllent gresskar.

Vegansk biff med ovnsbakte poteter og grønnsaker servert i en hvit skål med bestikk med rødt håndtak, og et glass vann med en limebåt i bakgrunnen

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkVivera biff vegan à 200 g

1stkflaskegresskar (butternut) eller annen type

1poseCoop stekepoteter med grønnsaker

1glassCoop rød pesto

1begerlettrømme

Litt Extra:

1klyperistede pinjekjerner

1stksøtpoteter (eller gulrøtter)

1klyperuccola

Fremgangsmetode

Skrell og rens gresskaret og skjær det i små biter.
Stek gresskar, poteter og grønnsaker i ovnen på 225 °C i 20-25 minutter.
Krydre med salt og pepper.
Tilbered veganbiffene som anvist på pakken.
Bland pesto og rømme og smak til med salt og pepper.

Litt Extra

Topp med ristede pinjekjerner
Bruk søtpoteter eller gulrøtter i stedet for gresskar
Ruccula

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit