Vegetarpai med tomatsalat
En sprø pai med grønnsaker og en frisk tomatsalat, kan du variere på mange måter og passer godt som lett middag eller til kvelds. Server den som en ren vegetarrett med tomater og sopp, eller fyll den med spekeskinke, kokt skinke eller bacon fra Xtra-serien vår.
1t / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du::
300 ghvetemel
200 gsmør (romtemperert)
1 dlvann
en halv tssalt
1 porsjonsmør ( til smøring av form)
Paifyll:
100 gXtra cherrytomater
5 stkmandelpoteter (kokte)
en halv stkrødløk
180 gXtra sjampinjong
2 dlcreme fraiche
4 stkegg (sammenpisket)
200 grevet ost
1 klypefersk rosmarin
1 porsjonsmør (eller olje, til steking)
1 klypesalt og pepper
Tomatsalat med vinaigrette:
200 gXtra cherrytomater
6 ssolivenolje
2 sseddik
1 tsdijonsennep
1 klypesalt og pepper
en halv tssukker
2 ssfinhakkede friske urter