vegetar
Vegetarpølser med brokkoli og potetmos
Vegetarpølser er for alle! Spis pølsene med luftig potetmos og masse gode grønnsaker som stekes gylne og møre i pannen. Hvis du vil lage det helt vegansk, kan du koke poteter og mose dem med havrefløte og vegansk smør i stedet.
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkNaturli’ Green Dogs 300 g
1 stkgul løk
1 stkbrokkoli
1 buntasparges
1 pkCoop litt enklere potetmos
Litt Extra:
1 nevefriske urter
Fremgangsmetode
Stek pølsene som anvist på pakken.
Skjær løken i terninger, og del brokkolien i små buketter.
Skrell aspargesen og del dem i 4.
Stek grønnsakene i pannen på middels varme i 4-5 minutter til de er gylne og møre. Her kan du legge til urter etter smak hvis du ønsker det.
Varm potetmosen som anvist på pakken. Erstatt eventuelt potetmosen med grove pølsebrød om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆