Til hovedinnhold
vegetar

Vegetarpølser med brokkoli og potetmos

Vegetarpølser er for alle! Spis pølsene med luftig potetmos og masse gode grønnsaker som stekes gylne og møre i pannen. Hvis du vil lage det helt vegansk, kan du koke poteter og mose dem med havrefløte og vegansk smør i stedet.

Vegetarpølser, brokkoli, løk, asparges og potetmos på en hvit tallerken med rød kant. Pyntet med litt ketchup.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkNaturli’ Green Dogs 300 g

1stkgul løk

1stkbrokkoli

1buntasparges

1pkCoop litt enklere potetmos

Litt Extra:

1nevefriske urter

Fremgangsmetode

Stek pølsene som anvist på pakken.
Skjær løken i terninger, og del brokkolien i små buketter.
Skrell aspargesen og del dem i 4.
Stek grønnsakene i pannen på middels varme i 4-5 minutter til de er gylne og møre. Her kan du legge til urter etter smak hvis du ønsker det.
Varm potetmosen som anvist på pakken. Erstatt eventuelt potetmosen med grove pølsebrød om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit