Til hovedinnhold
kylling

Ingefærposjert kylling med brokkoli og grønnkål

En deilig varm kyllingrett med ingefær, hvitløk og chili.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

5dlkyllingkraft

1stkingefær

4stkkyllingfileter

2feddhvitløk

1stkchili

1stkbrokkoli

5stkvårløk

2stkrød paprika

100ggrønnkål

4sssoyasaus

4sssesamfrø

2sshoisinsaus

Fremgangsmetode

Kok opp kyllingkraft og ha i noen skiver ingefær. Legg kyllingfiletene i kraften og trekke på lav varme under lokk i 10 minutter.
Finhakk hvitløk, chili og litt ingefær og del grønnsakene i biter. Fres chili, ingefær og hvitløk i en varm panne, ha i grønnsakene og stek noen minutter.
Tilsett soyasaus og dryss over sesamfrø. Ta opp kyllingfiletene, del i skiver og server med stekte grønnsaker til. Drypp over hoisinsaus til slutt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn