Til hovedinnhold
kylling

Kylling tikka masala

Kylling tikka masala går kjapt å lage når du bruker en ferdig saus fra butikken. Med kyllinglår får du en ekstra smakfull middag.

Kylling tikka masala

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

4stkkyllinglår

2poserboil in bag ris

1glasstikka masala saus

1pknaan brød

1nevefrisk koriander (valgfritt)

Raita:

3dlnaturell yoghurt

en halvstkagurk

2feddhvitløk

1sslimesaft

en halvtssalt og pepper

1håndfullfrisk mynte (kan sløyfes)

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200 °C. Hell tikka masala-sausen i en ildfast form og legg i kyllinglårene. La sausen så vidt dekke kyllingen. Stek i ovnen i ca. 20 min.
Kok ris som anvist på pakken.
Varm nanbrød som vist på pakken. Server kylling tikka masala med ris og raita. Topp med frisk koriander om du vil.

Raita

Skjær agurk i småbiter, og finhakk hvitløk og mynte, bland sammen med yoghurt og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn