Til hovedinnhold
kylling

Kyllingsandwich med bacon

Med grillet kylling fra butikken har noen andre tatt seg av den mest tidkrevende jobben. Den saftige og smakfulle kyllingen er krydret slik at den passer til det meste - for eksempel denne digge club sandwichen med kylling, bacon og tomat!

To stykk Club sandwich med grillet kylling, bacon, tomat, salat og rødløk mellom to skiver rustikk landbrød. Servert på trefjøl, med blå bakrunn. Tannpirkere med fargerike tomater stukket ned i hver sandwich.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

8skiverbacon

8ssmajones

2feddhvitløk (presset, kan sløyfes)

en fjerdedeltspepper

8skiverbrød (gjerne surdeigsbrød eller lyst landbrød)

4stksalatblader (store)

en halvstkhel grillet kylling

en halvstkrødløk (i tynne skiver)

2stktomater (i skiver)

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 200˚C. Fordel baconskivene utover et bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Legg ferdigstekt bacon over på tørkepapir for å renne av overflødig fett. Da blir baconet sprøere.
Rør sammen majones, presset hvitløk og nykvernet pepper.
Rist brødskivene, enten i brødrister, i stekepanne eller på grillen. Smør majonesdressing på alle skivene.
Legg på salatblader på halvparten av brødskivene og topp med rødløk og tomatskiver.
Riv kyllingkjøttet i mindre biter og fordel på brødskivene. Legg til slutt på 2 sprøstekte baconskiver på hver sandwich og avslutt med brødskive på toppen.
Spis kyllingsandwichen som den er eller server sammen med potetsalat, coleslaw eller pommes frites.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn