Til hovedinnhold
kylling

Kyllingwok med hoisinsaus og nudler

I en wok stekes ting raskt, så det er mange muligheter for en god, kjapp middag. Om du lager store porsjoner eller har mange ingredienser, kan det være lurt å steke de forskjellige råvarene i puljer for at temperaturen skal holdes på maks. Tilslutt kan alt blandes og varmes i woken.

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

250gsukkererter

2feddhvitløk

en halvstkblomkål

400gstrimlet kyllingfilet

1sspeanøttolje

3sshoisinsaus

4sssoyasaus

200gglassnudler

1dæsjfrisk koriander (til servering)

Fremgangsmetode

Snitt sukkererter, finhakk hvitløk og del blomkål i små biter.
Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.
Fres kjøttet i en varm wok med peanøttolje.
Tilsett grønnsakene, hoisinsaus og soya. Fres i 2-3 minutter og server med nudlene med frisk koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn