Til hovedinnhold
lunsj

Eggesalat

Perfekt for ethvert frokost- eller brunsjbord!

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

6stkegg (hardkokte)

1dlseterrømme

1dlmajones

3tssennep

2stkvårløk (finhakket)

1ssgressløk (hakket)

en fjerdedeltssalt

Fremgangsmetode

Kok eggene i ca. 10 minutter, avkjøl og skrell.
Bland sammen resten av ingrediensene i en bolle, grovhakk eggene og vend dem forsiktig sammen i bollen.
Smak til med salt og pepper. Holder seg i kjøleskapet 4-5 dager.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn