Til hovedinnhold
lunsj

Omelett med pølse og cheddar

Omelett med pølse og cheddar er et deilig tilskudd til sommerbrunsjen, og super restemat om du har noen pølser til overs fra grillingen!

Omelett med pølse og cheddar

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

6stkegg

6ssmelk

en halvtssalt

1klypepepper

1sssmør til steking

2stkvalgfrie pølser fra Coop Grill Perfekt

1stktomat (eller en liten håndfull cherrytomater)

en halvstkvårløk

1pkcheddarost

1pkbabyleaf mix

Fremgangsmetode

Kutt og stek pølser. Legg til side.
Pisk sammen egg og melk. Ha i salt og pepper.
Ha smør i en panne og hell i eggeblandingen når smøret begynner å bli brunt.
Del tomaten i små biter, hakk vårløken og riv cheddarosten.
Når egget stivner legger du resten av ingrediensene oppå den ene halvsiden av omeletten. Brett den andre siden over, slik at du får en halvmåne.
Stek omeletten etter egne preferanser, gjerne på lav varme til osten smelter. Server med varme rundstykker og babyleaf mix.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn