lunsj
Omelett med pølse og cheddar
Omelett med pølse og cheddar er et deilig tilskudd til sommerbrunsjen, og super restemat om du har noen pølser til overs fra grillingen!
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
6 stkegg
6 ssmelk
en halv tssalt
1 klypepepper
1 sssmør til steking
2 stkvalgfrie pølser fra Coop Grill Perfekt
1 stktomat (eller en liten håndfull cherrytomater)
en halv stkvårløk
1 pkcheddarost
1 pkbabyleaf mix
Fremgangsmetode
Kutt og stek pølser. Legg til side.
Pisk sammen egg og melk. Ha i salt og pepper.
Ha smør i en panne og hell i eggeblandingen når smøret begynner å bli brunt.
Del tomaten i små biter, hakk vårløken og riv cheddarosten.
Når egget stivner legger du resten av ingrediensene oppå den ene halvsiden av omeletten. Brett den andre siden over, slik at du får en halvmåne.
Stek omeletten etter egne preferanser, gjerne på lav varme til osten smelter. Server med varme rundstykker og babyleaf mix.