Til hovedinnhold
mat inspirasjon

Lefserull med røkelaks

Lefserull kan fylles med mye forskjellig. Med røkelaks og dill, blir det en perfekt snack eller forrett.

Lefserull med røkelaks

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

lefser

kremost

røkelaks i skiver (ca. 200 g)

dill

pepper

frosne tyttebær (ev. tyttebærsyltetøy)

Fremgangsmetode

Smør 4 lefser med 1 pakke kremost. Fordel 1 pakke røkelaks i skiver i et lag utover, dryss over hakket dill og pepper og rull sammen.
Pakk lefsene stramt i plastfolie og la ligge i kjøleskapet i minst 30 minutter. Skjær i skiver og server med tinte tyttebær (ev. tyttebærsyltetøy).

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆