Til hovedinnhold
mat inspirasjon

Omelett i ovnen

Omelett i ovn er hurtigmat, og en perfekt måte å bruke opp rester på. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan ha i.

Omelett i ovnen

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkSmårettbacon

1stkhvitløksfedd

1posespinat

6stkegg

2ssvann

4sscottage cheese

1pkfetaost med soltørket tomat

en halvtssalt

1tspepper

4skiverrugbrød

Tomatsalat:

1pkcherrytomater

8stkbasilikumblader

3ssolje fra pakken med fetaost og soltørket tomat

Fremgangsmetode

Stek 1 pk smårettbacon i 1 ss olje i en stekepanne til det er sprøtt. Legg på kjøkkenpapir for å renne av.
Fres spinat i 1 ss olje fra pakken med fetaost til spinaten faller sammen, ca. 4 minutter. Press 1 hvitløkfedd med hvitløkspresse og rør inn. Ha over i en ildfast form sammen med baconet.
Sett ovnen på 200 grader. Visp sammen 6 egg, 2 ss vann og 4 ss cottage cheese, krydre med ½ ts salt og 1 ts pepper. Hell over i den ildfaste formen og vend litt, slik at eggene blander seg med spinat og bacon. Fjern fra varmen.
Hell av og ta vare på oljen fra 1 pakke fetaost og soltørket tomat. Fordel osteblandingen som er igjen over eggestanden, og sett omeletten i ovnen i ca 10 minutter eller til omeletten har satt seg.
Del 1 pk cherrytomater i biter, grovhakk litt basilikum og rør sammen med 3 ss olje fra fetaostpakken. Server omeletten med tomatsalat og 4 skiver rugbrød.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn