Til hovedinnhold
middagstips

Chimichangas - gratinerte kylling burritos

Chimichangas er friterte burritos fylt med livets gleder. I denne oppskriften har vi valgt å gratinere chimichangaene i ovnen. Himmelsk godt!

Chimichangas - gratinerte kylling burritos

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkkyllingfileter

2sstacokrydder

1ssolje til steking

1stkrødløk, finhakket

1stkrød paprika

1bokssvarte bønner

1bokshermetiske maiskorn

8stksmå tacolefser

1håndfullrevet ost

1stkegg til pensling

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 225 ° C.
Finstrimle kyllingfilet.
Varm 1 ss olje i en stekepanne og brun kyllingbitene til de er gyldenbrun.
Hakk løk og paprika og la kraften fra bønnene renne av.
Tilsett løk, paprika, svarte bønner og mais i stekepannen sammen med kyllingen og stek til de myker. Tilsett tacokrydder og rør om.
Smør en ildfast form med resten av oljen.
Del et egg i en kopp og rør med en gaffel og sett til side.
Fyll hver tortilla med kyllingblandingen (ca. 1 dl i hver tortilla) og strø over litt revet ost. Så brett sidene først og rull. Pensle med egget og legg ned i formen. Gjenta til alle 8 tortillas er fylt.
Pensel toppen av hver tortilla med egg og stek i ovnen i ca 10 minutter.
Server med en frisk salat, og limebåter.

OPPSKRIFTEN ER HENTET FRA SANTAMARIAWORLD.COM/NO

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn