dessertpai
Rabarbrapai
Rabarbra smaker nesten som surt godteri rett fra naturen, og det er jo ikke dårlig med tanke på at dette egentlig er en grønnsak.
30min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
6 porsjoner
Paideig:
2 og en halv dlhvetemel
en halv tsbakepulver
2 sssukker
100 gsmør
Paifyll:
300 grabarbra
tre fjerdedeler dlsukker
1 tskanel
1 sshvetemel
2 dlkremfløte
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland mel, bakepulver og sukker.
Smelt smør, og bland sammen med melblandingen til en smuldret deig.
Trykk deigen ut i en paiform på 24 cm i diameter.
Skjær rabarbra i biter på ca. 2 cm og bland godt med sukker, kanel og mel.
Ha blandingen i paiformen og hell over fløten.
Stek nederst i ovnen i ca. 30 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆