Til hovedinnhold
dessertpai

Rabarbrapai

Rabarbra smaker nesten som surt godteri rett fra naturen, og det er jo ikke dårlig med tanke på at dette egentlig er en grønnsak.

Rabarbrapai i gul paiform, servert på turkist underlag med rosamønstret kjøkkenhåndkle ved siden av. Stilk med hvite blomster i bakgrunnen.

30min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

Paideig:

2 og en halvdlhvetemel

en halvtsbakepulver

2sssukker

100gsmør

Paifyll:

300grabarbra

tre fjerdedelerdlsukker

1tskanel

1sshvetemel

2dlkremfløte

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland mel, bakepulver og sukker.
Smelt smør, og bland sammen med melblandingen til en smuldret deig.
Trykk deigen ut i en paiform på 24 cm i diameter.
Skjær rabarbra i biter på ca. 2 cm og bland godt med sukker, kanel og mel.
Ha blandingen i paiformen og hell over fløten.
Stek nederst i ovnen i ca. 30 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit