pannekaker
De beste turpannekakene
Pannekakerøre i sekken får fart på slitne turbein. Lite smaker bedre enn nystekte pannekaker på tur.
30min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 stkegg
2 og en halv dlhvetemel
1 og en halv tsbakepulver
2 dlmelk
50 gsmør
2 sssmør eller olje til steking
Fremgangsmetode
Smelt smør og avkjøl.
Skill eggene og rør plommene sammen med melken og ha i smøret.
Vend inn mel og bakepulver.
Stivpisk eggehvitene og vend inn. Røra vil falle sammen mens den ristes i sekken, men bakepulveret vil fortsatt heve kakene. Hvis du vil sikre luftig eggehvite må de piskes opp og vendes inn rett før steking.
Servér med hjemmelaget jordbærsyltetøy, ferske bær eller stekt bacon.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆