Til hovedinnhold
pannekaker

De beste turpannekakene

Pannekakerøre i sekken får fart på slitne turbein. Lite smaker bedre enn nystekte pannekaker på tur.

De beste turpannekakene

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkegg

2 og en halvdlhvetemel

1 og en halvtsbakepulver

2dlmelk

50gsmør

2sssmør eller olje til steking

Fremgangsmetode

Smelt smør og avkjøl.
Skill eggene og rør plommene sammen med melken og ha i smøret.
Vend inn mel og bakepulver.
Stivpisk eggehvitene og vend inn. Røra vil falle sammen mens den ristes i sekken, men bakepulveret vil fortsatt heve kakene. Hvis du vil sikre luftig eggehvite må de piskes opp og vendes inn rett før steking.
Servér med hjemmelaget jordbærsyltetøy, ferske bær eller stekt bacon.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn