pannekaker
Enkle rislapper
Lyst på litt ekstra kos til kvelds eller til frokost i helgen? Med ferdig risgrøt visper du raskt sammen lapper som du steker i pannen og serverer med syltetøy til.
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 dlkald ferdig risgrøt (eks fra Toro eller Fjordland)
1 dlhvetemel
3 stkegg
2 sssmør
1 dæsjsyltetøy og rømme til servering
Fremgangsmetode
Bland 4 dl risgrøt, 1 dl hvetemel og 3 egg godt sammen til en jevn røre.
Stek små lapper ved å ha noen skjeer røre i en varm panne med litt smør. Stek til gyllen under, snu og stek til gyllen på den andre siden eller til gjennomstekt. Hold gjerne rislappene varme i ovnen på 100 °C mens du steker resten.
Server lappene med syltetøy og rømme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆