Til hovedinnhold
pannekaker

Pannekaker med bjørnebær og blåbær

Lag en liten stabel med nystekte pannekaker, hell over salt og gyllen karamellsaus og topp med friske bær som bjørnebær og blåbær. Det er toppen av lykke!

30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Salt karamellsaus:

sukker

vann

fløte (varm)

smør

maldonsalt

Pannekaker:

hvetemel

bakepulver

sukker

smør

egg

melk

Til pynt:

bjørnebær

blåbær

Fremgangsmetode

Salt karamellsaus

Kok sukker og vann til lys karamell. Rør inn smøret og ta kjelen av platen. Tilsett den varme fløten og la det småkoke under omrøring til alt er løst opp. Avkjøl. Smak til med salt.

Pannekaker

Visp sammen alle ingredienser til pannekakene. La røren svelle i minst 15 minutter. Stek små pannekaker i smør.

Til pynt

Hell karamellsaus over pannekakene ved servering og topp med rikelig med bær.

Tips!

Knus pistasjnøtter fint og ha dem i pannekakerøren. Det gir ekstra god smak.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆