pannekaker
Riskremlapper med rød saus
Riskremen som blir til overs kan du servere som lapper eller tykke, små pannekaker med syltetøy til frokost.
30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
5 dlriskrem
1 dlhvetemel
en halv tsnatron
3 stkegg
1 klypesalt
1 klypekardemomme
1 dæsjsmør (til steking)
Fremgangsmetode
Bland hvetemel, natron, kardemomme og salt i en bolle. Rør inn egg. Vend forsiktig inn riskremen i røren.
Stek på middels varme i en stekepanne med litt smør.
Legg til avkjøling på bakerist, og server med smør og rød saus.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆