Til hovedinnhold
pannekaker

Rødbetepannekaker fylt med yoghurt og pesto

Pannekaker kan fylles med mye godt. Disse pannekakene er ekstra sunne, lagd med grovt mel og kokte, moste rødbeter og fylt med pesto og yoghurt. Godt til lunsj eller som en tapasrett.

15t / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Rødbetpannekaker:

2stkegg

1 og en halvdlsammalt hvete

2dlrødbeter (most med stavmikser)

1dlfetaost (smuldret)

3dlmelk

Fyll:

2 og en halvdlgresk yoghurt

2 og en halvdlpesto

Til servering:

urter (blomster og smuler av fetaost)

Fremgangsmetode

Bland alle ingrediensene under "Rødbetpannekaker" med stavmikser.
Varm litt olivenolje i stekepannen. Stek små pannekaker på begge sider på middels varme. Avkjøl under kjøkkenpapir, slik at de holder seg myke.
Bland yoghurt og pesto.
Rull rødbetepannekakene sammen med fyll i midten. Dryss over urter, blomster og fetaost ved servering.

Tips!
Du kan lage pesto selv. Kjør 1 fedd hakket hvitløk, 50 g parmesan, ½ dl pinjekjerner, ½ ts flaksalt og ½ dl solsikkeolje grovt i hurtigmikser. Tilsett 1 potte basilikum og ½ dl olje til. Kjør til passe konsistens og smak til med litt god olivenolje.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn