pasta
Kremet kyllingpasta med brokkoli og stekt sopp
Kylling og pasta er to klare middagsfavoritter, og denne kyllinggryten med pasta, sjampinjonger, brokkoli og revet parmesan i en fyldig fløtesaus er middag på bare 20 minutter!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkDen Stolte Hane kyllingfilet 750 g
200 gsjampinjonger
3 dlkremfløte
1 stkbrokkoli
500 gXtra Tagliatelle
50 grevet parmesan
Litt Extra:
frisk gressløk
Fremgangsmetode
Skjær kyllingen i biter og stek dem i en stekepanne til de er gylne og gjennomstekt.
Del soppen i biter og stek dem sammen med kyllingen. Smak til med salt og pepper.
Tillsett fløte og kok inn til fløten tykner litt.
Del brokkolien i små buketter.
Kok pastaen etter anvisning på pakken og tilsett brokkoli det siste minuttet.
Ha pasta og brokkoli i stekepannen sammen med kyllingen, soppen og fløten.
Bland godt og ha i revet parmesan, salt og pepper.
Litt Extra
Frisk gressløk
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆