pasta
Pasta carbonara
Pasta Carbonara er en deilig kremet spagettirett som er ferdig på under 20 minutter!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 gpasta
2 dlpastavann
180 gSmårettbacon
4 stkeggeplomme
100 gparmesan
salt (smak til)
pepper (smak til)
frisk persille
Fremgangsmetode
Sett pastavann til koking. Ha i rikelig med salt i vannet. Kok pasta etter anvisning på pakken.
Stek bacon i en panne til det er crispy.
Riv parmesan og skill ut eggeplommene. Rør eggeplommene sammen. Hell i osten og bland igjen.
Hell av vannet på pastaen - husk å spare på 2 dl pastavann!
Hell eggemiksen, bacon og pastavannet over pastaen og bland godt. Smak til med pepper og persille.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆