pasta
Rask og god pasta med reker
Unn deg noe ekstra godt til middag i dag! Lett kremet pasta med reker og erter er et lite stykke luksus for alle som liker lettvinte hverdagsmiddager.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
800 greker (med skall)
300 gspaghetti (eller tagliatelle)
en halv stkgul løk
1 feddfinhakket hvitløk
olje (til steking)
2 dlkremfløte
1 dlGrønnsakkraft
125 ggrønne erter (frosne eller på boks)
2 ssFersk dill (finhakket)
50 gparmesanost (revet)
Fremgangsmetode
Tin rekene på kjøkkenbenken dersom de er frosne. Skrell deretter rekene og sett til side.
Kok pasta som anvist. Tørr pasta må kokes lenger, mens fersk pasta er klar på et par minutter.
Rens og finhakk løk og hvitløk. Varm opp olje i en stekepanne på middels varme og la løken surre forsiktig til den er blank og myk. Tilsett finhakket hvitløk og la alt surre ca. 1 minutt under omrøring.
Hell over fløte og grønnsakbuljong og kok opp.
Tilsett erter og finhakket dill og vend inn avrent pasta og reker. Server med revet parmesanost.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆