Til hovedinnhold
pasta

Spagetti med scampi, tomat og hvitløk

Scampi, tomat og hvitløk er en uslåelig kombinasjon. Dette blir fort din nye pastafavoritt!

Spagetti med scampi, tomat og hvitløk

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gspagetti

en halvdlolje

5feddhvitløk (store)

1stkrød chili (uten frø)

2ssløk gul (finhakket)

1dlhvitvin (eller syrlig eplemost)

2dlcherrytomater (delt i 2 eller 4)

2dlfiskekraft (eller skalldyrkraft)

4sspersille (finhakket)

16stkrå scampi ( helst MSC-sertifisert)

Fremgangsmetode

Kok spagettien som anvist på pakken.
Varm oljen i en gryte. Tilsett finhakket hvitløk, chili og løk, og la surre i et i et par minutter.
Tilsett hvitvin og tomatene før hvitløken er blitt gyllen. La det surre i et par minutters tid under omrøring.
Tilsett kraften, bland det godt og la koke inn til smaken er konsentrert. Vend inn persille og smak til med salt og eventuelt mer chili.
Vend inn rekene og la trekke til de akkurat er gjennomkokt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn