pizza
Enkle pizzasnurrer
Pizzasnurrer med ost og skinke lager du med bare fire ingredienser. De er supre å fryse ned og tiner raskt.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 porsjoner
1 pkferdig pizzadeig (550 g/40 x 30 cm)
5 sspizzasaus
80 gkokt skinke (i biter)
175 grevet gulost
Fremgangsmetode
Denne oppskriften gir ca. 16 pizzasnurrer, avhengig av størrelse.
Sett stekeovnen på 220°C, og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
Strø litt mel på arbeidsbordet og rull ut pizzadeigen. Smør på et nokså tynt lag med pizzasaus.
Legg på skinkebiter i et jevnt lag.
Dryss over revet ost. Hold igjen litt ost til å ha på toppen.
Rull sammen deigen til en pølse fra langsiden.
Skjær opp «pølsen» i ca. 2-3 cm tykke skiver.
Legg pizzasnurrene på stekebrettet med snittsiden opp. Pass på å ikke legge dem for tett sammen.
Dekk til med et rent kjøkkenhåndkle og la snurrene heve en halvtimes tid.
Fordel den resterende osten på toppen, og sett brettet på midterste rille i ca. 12-15 minutter, eller til pizzasnurrene er gylne.
Avkjøl på rist.
Tips!
Hvis du ønsker større pizzasnurrer, ruller du sammen deigen fra kortsiden istedenfor fra langsiden. Du får da ca. 12 stk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆