pizza
Taco porsjonspizza
Tacopizza er det beste av to verdener – det er både taco og pizza på en gang og så utrolig digg! Bruk ferdig bunn, tacokrydder fra pose, pizzasaus på glass og ferdigrevet ost, så går det kjapt også.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gkjøttdeig
1 posetacokrydder
1 stkNÅ XXL pizzabunn
1 glasspizzasaus
8 stksmå tomater
1 boksmaiskorn
2 ssjalapeño
en halv posenachochips
1 pkrevet ost
Fremgangsmetode
Sett ovnen på den temperaturen som står på pizzapakken.
Stek 400 gram kjøttdeig i litt olje i pannen. Tilsett tacokrydder etter anvisning på pakken.
Rull ut den ferdige pizzabunnen på et stekebrett og stikk ut 4 porsjonspizzaer. Du kan selvfølgelig lage en stor pizza i stedet.
Smør 1 glass pizzasaus over bunnene.
Fordel kjøttdeigen på toppen.
Skjær opp 8 små tomater og legg tomatskiver og noen skiver jalapeno på kjøttdeigen. La maisen renne av, og fordel 1 boks mais og nachochips på toppen.
Dryss over 1 pakke revet ost, og stek pizzaen etter anvisning på pakken.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆