Til hovedinnhold
restemat

Lompechips og dip

I jula spiser vi lomper og lefser både til frokost og middag. Da er det lett å bomme litt på innkjøpet og få rester av lomper og lefser etterpå. Her er oppskriften på en digg snacks du kan lage med restene!

Lompechips og dip

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

Lompechips:

4stklomper eller lefser

2ssolivenolje eller rapsolje

1tsgrovt flaksalt

en halvtspaprikapulver

Holiday Dip:

1begerlettrømme

1poseHoliday kryddermiks

Fremgangsmetode

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Pensle lompene med olje på begge sider og dryss på flaksalt og paprikapulver.
Bruk en pizzakutter til å skjære lompene i snipper eller trekanter.
Legg snippene på bakepapirkledd stekebrett og stek midt i ovnen i 10 minutter. Pass på steketiden: lompene blir fort brent mot slutten. Avkjøl på rist.
Rør sammen rømme og kryddermiks til dipp. Server lompechipsene med salsa og rømmedipp.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn