Til hovedinnhold
restemat

Omelett med pinnekjøtt

Bruk opp både pinnekjøtt og poteter fra julefesten, og lag en kjempegod omelett til lunsj eller middag dagen etter!

Omelett med pinnekjøtt

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

4stkegg

en halvdlfløte

en fjerdedeltssalt

en fjerdedeltspepper

en halvsssmør

2stkkokte poteter (i terninger)

100grenset pinnekjøtt (kun kjøttet) (eventuelt mer om ønskelig)

en halvposeruccola

2sskapers

2skivergodt brød

Fremgangsmetode

Visp sammen egg og fløte i ca. 1 minutt, til det blir luftig. Smak til med litt salt og pepper.
Smelt smør i en stekepanne på svak varme. Tilsett eggeblandingen og fordel potetbitene jevnt i omeletten. Legg på lokk og la omeletten steke forsiktig til den nesten har stivnet helt.
Legg pinnekjøttrestene på omeletten, sett på lokk igjen og la kjøttet dampes varmt i et par minutter.
Legg omeletten over på en tallerken eller fjøl. Topp på ruccola og kapers og server omeletten med godt brød.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn