Til hovedinnhold
restemat

Slik koker du kraft på rekeskall

Går rekeskallet rett i søpla? Da går du glipp av noe godt! Kok kraft på rekeskallet, så kan du lage de herligste supper og sauser senere.

Slik koker du kraft på rekeskall

1t / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

6 porsjoner

rekeskall

3ssnøytral olje (soya eller solsikke)

1stkløk (finhakket)

3feddhvitløk (hakket)

1stkfenikkel (liten, grovhakket)

10stkpepperkorn

1tsmalt koriander

2sstomatpuré

Fremgangsmetode

Finn fram en stor kasserolle. Ha i olje og mykne løk og hvitløk i oljen på medium varme noen minutter. Tilsett tomatpuré og rør. Legg i fennikel, pepper og korianderfrø.
Nå kan du helle i rekeskallene. Fyll på vann så det dekker et par cm over rekeskallene. Kok opp og senk temperaturen.
Sett på lokk og la trekke på lav temperatur (3-4) i en time. Skum av urenheter med en øse etter en halvtime.
Sil av kraften over i rene glass. Du kan velge å øse av fettlaget på toppen, men det er ikke nødvending.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn