Til hovedinnhold
salat

Cæsarsalat med kylling

Denne Cæsar-inspirerte salaten med kylling og krutonger metter godt, og er super både som lunsj og middag!

Cæsarsalat med kylling, toppet med revet parmesan og krutonger på en grå tallerken med en liten hvit skål rømmedressing.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkSmårettbacon

1ssolje

3stkkyllingfilet

1tssalt

en halvtspepper

2sssmør

2stkhjertesalat

en halvstkisbergsalat

50gparmesan

1dlkrutonger (Kan sløyfes)

Rømmedressing:

1stkhvitløksfedd

4ssrevet parmesan

2dlRømmedressing

1tspepper

Fremgangsmetode

Stek 1 pk smårettbacon i 1 ss olje til det er sprøtt. Legg på kjøkkenpapir for å renne av.
Krydre 3 kyllingfileter med 1 ts salt og ½ ts pepper og stek i en panne med 2 ss smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekte, omtrent 8-10 minutter. La hvile noen minutter før du skjærer dem i tynne skiver.
Finmos 1 hvitløkfedd og rør det sammen med 4 ss revet parmesan, 2 dl rømmedressing og 1 ts pepper.
Del ½ isbergsalat og 2 hjertesalater i passelige biter. Miks sammen i en bolle. Riv 50 g parmesan med en ostehøvel rett i salaten.
Legg salat på 4 tallerkener, fordel kyllingskiver og smårettbacon over og avslutt med dressing. Server, gjerne med krutonger.

Tips!

Krutonger lager du enkelt av gammelt brød du har liggende. Del i terninger, vend med litt olivenolje, salt og pepper og stek i ovnen på 220 grader i ca, 10 minutter eller til de er sprø og gylne.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit