Til hovedinnhold
salat

Hjemmelaget coleslaw

Har du ikke prøvd tidligere, er dette den beste tiden å lage coleslaw på. Salaten har bare 3 hovedingredienser og er superenkel å lage.

Hjemmelaget coleslaw servert på hjemmelaget hamburger med salat, ost og grillet burgerbrød.

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

250ghodekål

2stkgulrøtter

1stkeple (granny smith)

1tssalt

Dressing:

1dlmajones

en halvdlcreme fraiche

2tssennep

3sssitronsaft

1stkfedd hvitløk

Fremgangsmetode

Skjær opp hodekål og gulrøtter i fine strimler og ha det i et dørslag. Strø på salt og la det stå og trekke litt til kålen er blitt litt mykere.
Skyll av saltet og rist av alt vannet. Bruk eventuelt en salatslynge.
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Tilsett hodekål, gulrot og eple kuttet i staver og bland det forsiktig sammen. Smak til med salt og oppbevar salaten i kjøleskapet til du skal servere.

Tips!

Coleslaw blir ofte bedre jo lenger den får stå. Det er derfor lurt å gjøre seg ferdig med denne, før du starter på grillmaten slik at den får godgjort seg litt i kjøleskapet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit