sauser, dressing og dip

Tre gode pølsetoppinger

Pølser på grillen er en vinner, men de blir enda bedre hvis du topper dem med noen herlige sauser og gode smaker. Disse toppingene passer forresten like godt på burgere.

Tre gode pølsetoppinger. Tre grillpølser med forskjellige toppinger; karrimajones og mangosalsa, sprø grønnsaksticks og chilimayo med lobnobs.

30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Karrimajones og mangosalsa:

en halvtubemajones

1sskarripulver

1stkmango

en halvstkchili

en halvstkrødløk (eller 2 vårløk)

limesaft

2skivevannmelon

Sprø grønnsakssticks:

grønnsaker (De du liker, som f.eks. gulrot, potet og squash)

vegetabilsk olje til fritering

Chilimayo med Lobnobs:

2dlmajones

2sslettrømme

3sssweet chili saus

revet limeskall (Evt. litt)

1pkLobNobs

gressløk (litt, hakket)

Fremgangsmetode

Karrimajones og mangosalsa

Rør sammen majones og karripulver til du får en passe sterk karrismak. Skjær mango i små terninger. Finhakk chili og rødløk eller vårløk som er mildere på smak med tanke på barna. Smak til med limesaft.
Skjær vannmelon i biter og tre dem på et grillspyd. Grill dem raskt på hver side.

Sprø grønnsaksticks

Frityrstek dem i olje så de blir sprø og gode. Server dem med en god grillsaus.

Chilimayo med Lobnobs

Rør sammen majones, rømme og sweet chilisaus. Smak deg fram til en passe søt og sterk smak. Riv lobnobs litt fra hverandre. Rør inn lobnobs, finhakket gressløk og revet limeskall.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit