sauser, dressing og dip
Tre gode pølsetoppinger
Pølser på grillen er en vinner, men de blir enda bedre hvis du topper dem med noen herlige sauser og gode smaker. Disse toppingene passer forresten like godt på burgere.
30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Karrimajones og mangosalsa:
en halv tubemajones
1 sskarripulver
1 stkmango
en halv stkchili
en halv stkrødløk (eller 2 vårløk)
limesaft
2 skivevannmelon
Sprø grønnsakssticks:
grønnsaker (De du liker, som f.eks. gulrot, potet og squash)
vegetabilsk olje til fritering
Chilimayo med Lobnobs:
2 dlmajones
2 sslettrømme
3 sssweet chili saus
revet limeskall (Evt. litt)
1 pkLobNobs
gressløk (litt, hakket)
Fremgangsmetode
Karrimajones og mangosalsa
Rør sammen majones og karripulver til du får en passe sterk karrismak. Skjær mango i små terninger. Finhakk chili og rødløk eller vårløk som er mildere på smak med tanke på barna. Smak til med limesaft.
Skjær vannmelon i biter og tre dem på et grillspyd. Grill dem raskt på hver side.
Sprø grønnsaksticks
Frityrstek dem i olje så de blir sprø og gode. Server dem med en god grillsaus.
Chilimayo med Lobnobs
Rør sammen majones, rømme og sweet chilisaus. Smak deg fram til en passe søt og sterk smak. Riv lobnobs litt fra hverandre. Rør inn lobnobs, finhakket gressløk og revet limeskall.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆