Til hovedinnhold
snacks

Bruschetta med tomat

Bruschetta med tomater, hvitløk og et dryss god olivenolje- så enkelt, og så godt!

Bruschetta på mørkt fat toppet med småtomater i biter og fersk basilikum.

5min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkbaguette

en halvdlolivenolje

250gsmå tomater

1pkBuffalo mozzarella

1nevefersk basilikum

2feddhvitløk

Fremgangsmetode

Stek frosne eller halvstekte baguetter etter anvisning på pakken.
Skjær skiver av baguetten i små «brødskiver». Pensle sidene med olivenolje og sett dem i en forvarmet ovn på 200 grader, i ca. 4-5 minutter eller til de er gyldne.
Rens hvitløksfeddene og gni dem på hver baguetteskive.
Del tomat i båter, og riv mozzarella i små biter og legg i en skål. Dryss litt olivenolje over og bland forsiktig. Legg tomat- og mozzarellablandingen oppå baguetteskivene og dryss litt finhakket basilikum over.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit