snacks
Dadler med bacon og parmesan
Tørkede dadler er søte og herlig klissete. Spis dem som snacks, i fruktsalat, som kakefyll, i paier og desserter der de bidrar med naturlig søtsmak. Dadler kan også brukes til konfekt, for eksempel sammen med sjokolade og marsipan. Eller som her – surr dem med bacon og server som tapas.
5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
10 stkdadler
5 skiverbacon
10 biterparmesan (små)
Fremgangsmetode
Fjern steinene i dadlene.
Skyv inn parmesanbiter i dadlene og rull en halv skive bacon rundt hver daddel.
Stek dadlene i ovnen i 4-5 minutter ved 200 grader, til baconet blir sprøtt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆