snacks
Eplechips med kanel
Eplechips er chipsen du har ventet på. Den demper både søtsuget og cravingsen etter sprø chips - i en og samme bit! Disse blir fort en favoritt blant hele familien, så det kan være lurt å lage mye på en gang.
1t 30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
2 stkeple
1 tskanel
Fremgangsmetode
Skyll eplene, fjern kjernen med frø, og skjær i tynne skiver på 1-2 mm.
Kle et stekebrett med bakepapir. Fordel epleskivene utover og strø over litt kanel.
Tørk eplebitene på over-og undervarme i ca. 1,5 time på 100 grader. Har ovnen din varmluftsfunksjon bør du bruke denne – da blir eplene ekstra sprø.
Snu epleskivene halvveis i steketiden og pass på at de ikke blir brent underveis. La de avkjøle seg på rist, og nyt sprø og deilige eplechips!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆