Til hovedinnhold
snacks

Eplechips med kanel

Eplechips er chipsen du har ventet på. Den demper både søtsuget og cravingsen etter sprø chips - i en og samme bit! Disse blir fort en favoritt blant hele familien, så det kan være lurt å lage mye på en gang.

Eplechips laget av epleringer med kanel, servert på hvitt fat med hele epler ved siden av.

1t 30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkeple

1tskanel

Fremgangsmetode

Skyll eplene, fjern kjernen med frø, og skjær i tynne skiver på 1-2 mm.
Kle et stekebrett med bakepapir. Fordel epleskivene utover og strø over litt kanel.
Tørk eplebitene på over-og undervarme i ca. 1,5 time på 100 grader. Har ovnen din varmluftsfunksjon bør du bruke denne – da blir eplene ekstra sprø.
Snu epleskivene halvveis i steketiden og pass på at de ikke blir brent underveis. La de avkjøle seg på rist, og nyt sprø og deilige eplechips!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit