Til hovedinnhold
snacks

Potetchips med trøffeldipp

Hjemmelaget potetgull eller potetchips er noe helt spesielt, og når du server dem med trøffeldipp kan du ikke akkurat klage over at det er kjedelig.

25min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

10stkmandelpoteter (i tynne skiver)

6dlfrityrolje

salt og pepper (litt)

1dlrømme

1dlmajones

2sstrøffelolje

Fremgangsmetode

Skjær potetene i tynne skiver med en mandolin eller rotskreller, og la skivene ligge i kaldt rennende vann i 10 minutter.
Tørk potetene med kjøkkenpapir slik at de blir helt tørre.
Varm oljen til 160 grader og friter potetskivene litt og litt til de er gylne. Dryss over salt og pepper med en gang du tar dem opp av oljen.
Bland rømme, majones og trøffelolje, og server dippen ved siden av potetchipsene.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn