snacks
Potetchips med trøffeldipp
Hjemmelaget potetgull eller potetchips er noe helt spesielt, og når du server dem med trøffeldipp kan du ikke akkurat klage over at det er kjedelig.
25min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
10 stkmandelpoteter (i tynne skiver)
6 dlfrityrolje
salt og pepper (litt)
1 dlrømme
1 dlmajones
2 sstrøffelolje
Fremgangsmetode
Skjær potetene i tynne skiver med en mandolin eller rotskreller, og la skivene ligge i kaldt rennende vann i 10 minutter.
Tørk potetene med kjøkkenpapir slik at de blir helt tørre.
Varm oljen til 160 grader og friter potetskivene litt og litt til de er gylne. Dryss over salt og pepper med en gang du tar dem opp av oljen.
Bland rømme, majones og trøffelolje, og server dippen ved siden av potetchipsene.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆