snacks
Rosenkålsliders
Rosenkål er søte og små, og de er perfekte som tapas eller en liten smårett til julebordet. Del dem i to og legg dem sammen med litt god ost, saftig roastbeef og søte druer.
6min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gRosenkål (delt i to )
200 gost (brie eller edamer i små skiver)
100 groastbiff (i små skiver)
100 gdruer (delt i 3 på tvers)
20 stktannpirkere
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 20 rosenkålsliders, avhengig av størrelsen på rosenkålen.
Rens og kok rosenkålen i lettsaltet vann i 6 minutter. Ikke la det fosskoke. Da faller de fra hverandre.
Hell av vannet, og legg rosenkålen i iskaldt vann. La den stå under iskaldt, rennende vann i 2-3 minutter. Hell av vannet. La kålen renne av på kjøkkenpapir.
Del rosenkålen i to og legg den sammen med ost, roastbiff og en drue imellom. Fest med en tannpirker.
Tips!
Dropp roastbeef'en og lag sliders med kun rosenkål, ost og druer for en god vegetartapas!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆