snacks

Rosenkålsliders

Rosenkål er søte og små, og de er perfekte som tapas eller en liten smårett til julebordet. Del dem i to og legg dem sammen med litt god ost, saftig roastbeef og søte druer.

Rosenkålsliders, rosenkål delt i to og fylt med ost, roastbeef og røde druer, tredd på tannpirkere og servert på mørkegrå tallerken med granbar på lilla duk.

6min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gRosenkål (delt i to )

200gost (brie eller edamer i små skiver)

100groastbiff (i små skiver)

100gdruer (delt i 3 på tvers)

20stktannpirkere

Fremgangsmetode

Oppskriften gir ca. 20 rosenkålsliders, avhengig av størrelsen på rosenkålen.
Rens og kok rosenkålen i lettsaltet vann i 6 minutter. Ikke la det fosskoke. Da faller de fra hverandre.
Hell av vannet, og legg rosenkålen i iskaldt vann. La den stå under iskaldt, rennende vann i 2-3 minutter. Hell av vannet. La kålen renne av på kjøkkenpapir.
Del rosenkålen i to og legg den sammen med ost, roastbiff og en drue imellom. Fest med en tannpirker.

Tips!

Dropp roastbeef'en og lag sliders med kun rosenkål, ost og druer for en god vegetartapas!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit